Viser et enkelt resultat

  Kaninfoder

  Når du skal vælge den rigtige kanin mad til dine kælekaniner. Så er det vigtigt der er masser af næring i og de rigtige ting der er med til at holde din kanin sund og rask (f.eks. Økologisk kaninfoder). Og er det vigtigt for en, at det skal være økologisk kaninfoder, så er det også en mulighed. Disse produkter herunder er nøje udvalgt og i sært Burgess excel kanin foder er en stor sællert (Og køb burgess excel 10 kg så sparer du lidt penge). Og kaninerne elsker kaninmad/ kaninfoder piller derfra. Og shoppen tilbyder også snacks og andre godbidder samt foderskåle til deres mad, toilet, hule, tunnel ja du kan stort set købe alt tilbehør til kaniner.

 • Hobby First Hope Farms Kaninfoder Complete – 1,5kg

  Se Flere specifikationer
  Tryk Her
  45.00 DKK
  Køb Varen
 • Bedst sælgende kaninfoder:

  Herunder har jeg samlet foder i forhold til hvad kaniner spiser. Og hvor de er delt op i forhold til, hvad der er det bedst sælgende indenfor de forskellige producenter. Og der er selvfølgelig også økologisk foder da mange sætter pris på dette. Og der er poser med forskellig mængder som 1, 1.5, 2, 4, 10, 25kg.

  De 2 bedst sælgende – Burgess Excel

  Foder fra Burgess er meget populært blandt kanin ejerne. Og det er fordi det er god kvalitetsmad som dyrene elsker spise. Og det er uanset om det er til kaninunger, dværg, junior eller helt store kaniner.

  De 2 bedst sælgende –
  Science selective

  Dette foder fra Science selective er kendt for at være velsmagende og fås i flere forskellige varianter og uden sukker..